Eigen Werk

In mijn werk laat ik me inspireren door licht, ruimte en kleur. Vooral het wateroppervlak met bladeren en spiegelingen inspireren me.

Ik houd van het stille proces van het schilderen. Zo kan ik al doende, mijmerend, aftastend, mijn vorm ontdekken. Het is een voortdurende ontmoeting met mezelf, een woordloos communiceren met vorm, kleur, lijn. Tegelijkertijd is ieder schilderij ook een uitdaging, alsof ik een droom probeer te vangen in een helder en tastbaar beeld.

Recentelijk heb ik het werken met zwarte inkt op rijstpapier ontdekt. Deze directe manier van werken spreekt me erg aan. Hier gaat het om de heldere vorm met subtiele schaduwen. Deze werkwijze is voor mij een meditatie.

 

Route & Locatie

location_img

Atelier Beeldend Zijn

Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 142

6523 RN Nijmegen, T: 06-55240889

Aangesloten

  • logo1
  • logo2
  • srvb logo
  • lvsb logo