Route


Route en Bereikbaarheid

Plattegrond

Vanuit het centrum van Nijmegen:

Vanuit het Keizer Karel Plein in hartje Nijmegen neem je de afslag Groesbeek en na 60 meter de eerste afslag links. Dat is de Groesbeekseweg. Rijd het tweede stoplicht voorbij en neem na ongeveer 150 mtr. de afslag naar links: de Gelderselaan. Na 30 meter ga je links door de oude poort van de Kazerne. Dit is de Molenveldlaan. Aan je linkerhand ligt het grote gebouw, de Krayenfoffkazerne. Je kunt gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage links van de toegangsweg op het Limosterrein. Parkeren verderop het Limosterrein is niet toegestaan. Een fiets kan bij de voordeur staan. Aanbellen bij de meest linker voordeur op nr. 142.

Per openbaar vervoer:

Kies vanuit het Centraal Station Nijmegen de buslijn 5, (richting Groesbeek). Deze lijn rijdt over de Groesbeekseweg. Uitstappen bij halte ‘Kazerne’. Loop een stukje in de richting van de wegrijdende bus. Oversteken bij stoplicht. Je ziet het gebouw Krayenfoff kazerne liggen. Loop door ijzeren poort richting gebouw. Aanbellen bij deur links van het midden op nr. 142.

Per auto vanuit ‘s Hertogenbosch:

De Graafseweg uitrijden tot de grote rotonde ‘het Keizer Karel Plein’ in hartje Nijmegen. Vanuit het Keizer Karelplein neem je de eerste afslag rechts en na 50 meter de eerste afslag links naar Groesbeek. Dat is de Groesbeekseweg. Rijdt het tweede stoplicht voorbij en neem na ongeveer 150 mtr. de afslag naar links: de Gelderselaan. Na 30 meter ga je links door de oude poort van de Kazerne. Dit is de Molenveldlaan. Aan je linkerhand ligt het grote gebouw, waarvan je bij de laatste deur aan de voorzijde op nr. 142 kunt aanbellen. Gratis parkeren van een auto kan in de ondergrondse parkeergarage direct links van de toegangsweg op het Limosterrein.

Per auto vanuit Arnhem:

Als je over de Waalbrug komt ga dan rechtdoor over de Oranjesingel tot aan de grote rotonde ‘het Kiezer Karel Plein’. Neem de afslag naar Groesbeek (na ruim driekwart van de rotonde) en neem na 50 meter de eerste afslag links naar Groesbeek. Dat is de Groesbeekse weg. Rijdt het tweede stoplicht voorbij en neem na ongeveer 150 mtr. de afslag naar links: de Gelderse laan. Na 30 meter ga je links door de oude poort van de Kazerne. Dit is de Molenveldlaan. Aan je linkerhand ligt het grote gebouw, waarvan je bij de laatste deur aan de voorzijde op nr. 142 kunt aanbellen. Gratis parkeren van een auto kan in de ondergrondse parkeergarage direct links van de toegangsweg op het Limosterrein.

Per auto vanuit Groesbeek:

Wanneer je Nijmegen binnenrijdt over de Groesbeekseweg, kom je langs een tankstation. Dan bij het stoplicht van de kruising Groenewoudseweg en Postweg, bij cafe-restaurant Groenewoud, nog even rechtdoor. Neem na 250 meter, voor de bushalte, de eerste afslag rechts. Met een scherpe bocht naar rechts draai je de Gelderselaan in. Na 30 meter ga je links door de oude poort van de Kazerne. Dit is de Molenveldlaan. Aan je linkerhand ligt dan het grote gebouw, waarvan je bij de laatste deur aan de voorzijde op nr. 142 kunt aanbellen. Gratis parkeren van een auto kan in de ondergrondse parkeergarage direct links van de toegangsweg op het Limosterrein.

Per auto vanuit Malden:

Je komt via de Rijksweg richting Nijmegen. Na MC Donalds bij de kruising met stoplichten gaat u rechts af de Scheidingsweg op richting Heiligland Stichting. Je rijdt deze door tot de kleine rotonde bij hotel-restaurant Sionshof. Ga driekwart rond en neem de richting naar Nijmegen-centrum. Je bent nu op de Groesbeekseweg. Vervolg de route tot voorbij de tweede kruising met stoplicht (Groenewoudseweg – Postweg bij café Groenewoud). Neem na 250 meter voor de bushalte de eerste afslag rechts. Met een scherpe bocht naar rechts draai je de Gelderselaan in. Na 30 meter ga je links door de oude poort van de Kazerne. Dit is de Molenveldlaan. Aan je linkerhand ligt dan het grote gebouw, waarvan je bij de laatste deur aan de voorzijde op nr. 142 kunt aanbellen. Gratis parkeren van een auto kan in de ondergrondse parkeergarage direct links van de toegangsweg op het Limosterrein.

Plattegrond

Route in het Krayenhoff-gebouw:

De ingang is aan de voorzijde in de linkerhoek van het gebouw. Hier bevindt zich de bel. Bel aan op nummer 142. Via de intercom kan ik de voordeur voor je openen.
Ga naar de 2e verdieping. Je hebt de keus om via de trap, rechts, of via de blauwe lift, links door een glazen deur in de hoek, naar boven te komen.

Als je via de lift op de 2e verdieping bent aangekomen ga je rechtsaf door de eerste deur. Hier komt de trap ook op uit. Loop verder en maak de tweede deur open en loop de gang helemaal door tot de derde deur. Loop verder tot het keuken- en toiletblok en ga nu rechts af door de glazen deur. Hier bevindt zich een metalen trap voor de opgang naar het Atelier nummer 142.

Route & Locatie

location_img

Atelier Beeldend Zijn

Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 142

6523 RN Nijmegen, T: 06-55240889

Aangesloten

  • logo1
  • logo2
  • srvb logo
  • lvsb logo