Schilderen met olieverf

Acht zaterdagochtenden voor beginners en gevorderden. Vrij schilderen met olieverf onder deskundige begeleiding. Instromen is mogelijk als er open plaatsen zijn.

Op deze ochtenden kun je vrij schilderen met olieverf. De lessen zijn bedoeld voor mensen die willen kennismaken met de beginselen van het schilderen met olieverf. Maar ook gevorderden kunnen zich verder verdiepen in dit rijke materiaal.
Als opmaat voor de lessen worden regelmatig algemene werkwijzen en technieken uitgelegd die je naar eigen behoefte kunt verwerken in je schilderingen. Ook worden er schilderkunstige thema’s uitgediept zoals bijvoorbeeld de werking van kleur, compositie, textuur etc.  Er kan gewerkt worden op doek of op geprepareerd papier. Tijdens deze lessen is er veel ruimte voor experiment en persoonlijke invulling. Iedereen wordt individueel begeleid.

Aantal lessen: Acht lessen van 3 uur
Tijd: Zaterdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur.
Data: Najaar2024: 31 aug., 14 en 28 sept., 12 okt., 2 en 16 en 30 nov., 21 dec..  Het is mogelijk op een later tijdstip in te stromen in de cursus als er plek is.
Kosten: € 312,00 incl. olieverf en mediums. Dragers (papier of doek) worden zelf aangeschaft. Zo kan ieder een eigen formaat en soort ondergrond kiezen.

Route & Locatie

location_img

Atelier Beeldend Zijn

Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 142

6523 RN Nijmegen, T: 06-55240889

Aangesloten

  • logo1
  • logo2
  • srvb logo
  • lvsb logo