Wie ben ik

Als kind vond ik het al leuk om ‘iets te maken’. Het gaf me plezier en bracht me bij mezelf. Dat is eigenlijk altijd zo gebleven. Mijn jarenlange ervaring als beeldend kunstenaar, therapeut en begeleider bij creatieve processen heeft me overtuigd dat ‘iets maken’ helpt bij ons persoonlijk welbevinden. Het werken met beeldende middelen herstelt de balans tussen hoofd, hart en handen. Het activeert en ontspant tegelijkertijd. Ik zie dit iedere keer opnieuw gebeuren bij cursisten, bij mijn cliĆ«nten en ook bij mezelf. Voor mij persoonlijk is het een van de basale levensbehoeften.

Naast mijn passie voor beeldend werken zijn er ook andere bronnen die mij en mijn werk voeden. Ik heb vele jaren retraites en trainingen gevolgd aan de School voor Zijnsorientatie. Hier heb ik geleerd te mediteren en dit heeft me in contact gebracht met een onuitputtelijke bron van liefde en wijsheid. Daarnaast heeft de scholing me vele tools aangereikt voor mijn begeleidingswerk.

Een andere voedende bron in mijn leven is de natuur. Hier vind ik de stilte, de openheid en de rust. Tegelijkertijd biedt de natuur me inspiratie voor mijn beeldende werk. Buiten ergens in de natuur tekenen of schilderen maakt me tevreden en blij.

afbmarijke2013

 

 

 

Route & Locatie

location_img

Atelier Beeldend Zijn

Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 142

6523 RN Nijmegen, T: 06-55240889

Aangesloten

  • logo1
  • logo2
  • srvb logo
  • lvsb logo