Workshop op maat

Kunstzinnige activiteiten voor particulieren, bedrijven, instellingen en andere organisaties.

Atelier Beeldend Zijn biedt een creatief programma dat u in overleg kunt samenstellen. In de schitterend gerenoveerde ambiance van de Krayenhoff kazerne biedt mijn atelier de ruimte om zowel met kleine als met grote groepen te werken aan een aantrekkelijk beeldend programma onder professionele begeleiding.

Ik organiseer voor particulieren, bedrijven, instellingen en andere organisaties activiteiten waarin beeldende kunst het uitgangspunt is om mensen op een andere wijze met elkaar te laten samenwerken. Het beeldend avontuur dat ze met elkaar beleven is vaak verrassend en verfrissend.

De kunstzinnige producten die uw medewerkers creëren vormen een sfeervolle aanwinst voor uw bedrijf en blijven een waardevol aandenken aan deze bijzondere activiteiten. De beeldende producten zijn een uitdrukking van het creatieve vermogen van uw medewerkers en zijn een zichtbare herinnering die hen verbindt met hun persoonlijke kwaliteiten. Het bevordert de teamgeest, schept inspiratie en schenkt respect voor ieders creatieve prestatie.

Door het kunstzinnige werk van uw medewerkers een prominente plaats te geven op kantoor, in de gang, de entree, de kantine of in de vergaderzaal verfraait u de werkomgeving en blijft het herinneren aan een bijzondere ervaring.


Op aanvraag en in overleg kan ik voor u een gevarieerd en inspirerend kunstzinnig programma samenstellen. Tot de mogelijkheden behoren:

* Tekenen en Schilderen, rondom  diverse thema’s, passend bij het doel van uw workshop. Samenwerken aan een groot kunstwerk of juist individueel.

* Vormgeven met klei of was.

* Lekker spelen en jezelf laten verrassen door Grafische druktechnieken en/of Collagetechnieken

* Ontspannen en afstemmen door een combinatie van beeldend werken en Mindfulnes. Hiervoor worden aandachtsgerichte beeldende werkvormen aangeboden.

* In overleg is er in Atelier Beeldend Zijn nog veel meer mogelijk. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Voorafgaand of na afloop van een workshop kan gezellig gedineerd of gedronken worden in het Café Restaurant Krayenhoff dat ook gevestigd is in het Krayenhoffgebouw.

Offerte op aanvraag. Richtprijs 25,00 per persoon per dagdeel (excl. BTW, incl. materialen, koffie, thee, fris) bij een groep van minimaal 8 personen.

Route & Locatie

location_img

Atelier Beeldend Zijn

Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 142

6523 RN Nijmegen, T: 06-55240889

Aangesloten

  • logo1
  • logo2
  • srvb logo
  • lvsb logo